modernt kontor

Tips på hur du kan skapa ett modernt kontor!

Visst känns det tråkigt när man spenderar 8 timmar varje dag på en arbetsplats som inte är trivsam. Kontor kan lätt kännas tråkiga och opersonliga och faktum är att kontoret oftast är skapade efter funktion. Man glömmer oftast att trivselfaktorn på kontoret är minst lika viktig för att de anställda ska vara kreativa och produktiva. Här kommer några tips på hur du får skapar ett trivsamt och modernt kontor!

Textilier

Många kontor har oftast tråkiga färger så som vitt, grått, beige eller svart. Ett bra knep kan vara att bryta av och exempelvis ha en mer färgglad färg på gardinerna som livar upp.

Växter

Att investera i växter är ett effektivt sätt att skapa ett modernt kontor. Samtidigt som växterna bidrar till färg kan det även ha en lugnande effekt. Tänk på att det finns vissa växter som kan ge allergier och därför inte bör placeras på arbetsplatsen!

Möbler

Att investera i ergonomiska kontorsmöbler ska ses som en självklarhet och design får komma i efterhand! Det kan dock vara trivsamt att ha trendiga och moderna möbler i foajén, fikarummen eller konferensrummen!

Letar du efter trivsamma och moderna kontor? Här kan du se våra lediga lokaler i Bålsta!