Kontor Solna

Dragetgruppen innehar ett flertal fastigheter och lediga kontor i närheten av Solna. Via oss kan ni hyra kontor som passar just er verksamhet och våra hyresgäster består av en bra blandning av företag, både små och stora. Vi jobbar alltid med hyresgästens bästa som mål och erbjuder flexibla lösningar för samtliga våra hyresgäster. Dragetgruppen tecknar alltid hyresavtal till förmånliga och konkurrenskraftiga priser. Vårt mål är att vara en ledande aktör som erbjuder miljövänliga kontor nära Solna!

Hyr kontorslokal nära Solna

Vi har ett stort bestånd av energieffektiva och miljövänliga hus. Letar ni efter att hyra kontor nära Solna så är vi ett självklart val då vi ligger lite längre ut men i gengäld kan erbjuda bättre priser. Vi tror på en nära kontakt med våra hyresgäster och vi skräddarsyr lösningar som passar just ert behov. Vi erbjuder både kontorslokaler, industrilokaler och lagerlokaler i flera olika storlekar.

Letar ni efter lediga kontor i närheten av Solna eller vill ha ytterligare information så tveka inte att ta kontakt med oss. Ni kan ringa oss på +46(0)70-5417900 eller skicka ett brev till Mjödvägen 6, 746 50 Bålsta.

Kontakta oss enkelt här