Kommersiella fastigheter och kontor i Bålsta

Vi kallade oss ”Det lilla fastighetsbolaget i Bålsta men idag är det inte riktigt överensstämmande så vi nöjer oss kort och gott med Dragetgruppen. Det som började med förvärvet av en industrifastighet i Dragets industriområde i Bålsta har idag vuxit till en av områdets starkaste aktörer inom kommersiella fastigheter och kontor i Bålsta. Vi tycker det är viktigt att trots att vi ständigt växer inte tappa vår lokala förankring och nära kontakt med våra hyresgäster. Idag äger och förvaltar Dragetgruppen 20 kommersiella fastigheter och kontor i området med totalt 80 lokaler. Våra lokaler är benäga i Bålsta – Mälardalens bästa läge med närhet till Stockholm och Uppsala.

Vi siktar att bli ledande i Bålsta när det gäller kommersiella fastigheter och kontor som är miljövänliga och energieffektiva. Vi har en liten bit kvar men det målet ligger inte långt bort. Vi arbetar ständigt med att bli effektivare och bättre som både förvaltade och hyresvärd.

Vill du veta mer om våra kommersiella fastigheter och kontor i Bålsta eller komma i kontakt med oss? Klicka på knappen här nedan: