Fastigheter och lokaler i Bålsta
Välkommen till Dragetgruppen

Industri- och kontorslokaler i Bålsta med närhet till Stockholm och Uppsala

Dragetgruppen är ett fastighetsbolag med fastigheter och lokaler i Bålsta i Håbo kommun. Hos oss kan du hyra lediga lokaler i ett expansivt område med närhet till både Stockholm och Uppsala. Huvuddelen av våra fastigheter och lokaler har vi i Bålsta med omnejd och vi riktar oss i första hand till små och mellanstora företagare med lokaler upp till 1300kvm. Vi satsar på energieffektiva och miljövänliga hus, och prioriterar ett nära samarbete med våra hyresgäster. Är du intresserad av att hyra lediga fastigheter och lokaler i Bålsta? Kontakta oss så berättar vi mer!

Karta Draget

Draget – Det perfekta läget?

Bålsta och Draget har en unik placering bland mälardalens städer. Närheten till Stockholm, Uppsala, Enköping, Västerås och inte minst Arlanda ger området en unik position på kartan. Nedan kan du klicka dig vidare för att läsa mer om vår historia, om vårt läge och varför Draget heter just Draget.

Dragetgruppen sponsrar Felicia Grimmenhag

Dragetgruppen är stolta över att få vara med och stötta Felicia Grimmenhags resa mot Paralympics i 2020 i Tokyo. Felicia är en av Sveriges bästa pararyttare med flertalet utmärkelser i bagaget.