Dragetgruppen sponsrar Felicia Grimmenhag i hennes satsning mot Paralympics

Dragetgruppen är stolta över att få vara med och stötta Felicia Grimmenhags resa mot Paralympics i 2020 i Tokyo. Felicia är en av Sveriges bästa pararyttare med flertalet utmärkelser i bagaget.

Felicia, som sedan barndomen varit intresserad av hästar var sommaren 2011 med om en tragisk olycka när hon var ute och körde moped. En bil kom alldeles för fort i en svacka och Felicia han inte väja undan. Den kraftiga kollissionen var ett faktum och sedan den dagen förändrades livet för alltid.

– Efter ett tufft uppvaknande några dagar senare på Akademiska sjukhuset i Uppsala kom några veckor fyllda av känslostormar som pendlade mellan sorg, ilska och frustration, berättar Felicia. Sen började beslutsamheten krypa sig på. Felicia satte tre mål när hon fortfarande låg på sjukhuset. Att börja skolan igen, att gå igen och att hon skulle börja rida igen.  Satsningen som pararyttare satte inte fart förrän 2014 då Felicia tävlade på en häst hon var fodervärd till. Tävlingen gav direkt blodad tand.

– Jag köpte min första egna häst det året och sedan dess har jag haft uppvisningar på bl a Falsterbo, SIHS och Elmia. Jag har tävlat på SM och rider nu på internationell nivå, berättar hon.

Idag driver Felicia driver tränings -och tävlingsverksamhet med hästar och gör idag en satsning mot Paralympics 2020 i Tokyo.

Vi på Dragetgruppen är oerhört stolta över att få vara med i denna satsning och att få stötta en härlig eldsjäl som Felicia.

Lycka till så ses vi i Tokyo!

.

En liten video med Felicia Grimmenhag: