Fastigheter och lokaler i Bålsta
Välkommen till Dragetgruppen

Industri- och kontorslokaler i Bålsta med närhet till Stockholm och Uppsala

Dragetgruppen är ett fastighetsbolag med fastigheter och lokaler i Bålsta i Håbo kommun. Hos oss kan du hyra lediga lokaler i ett expansivt område med närhet till både Stockholm och Uppsala. Huvuddelen av våra fastigheter och lokaler har vi i Bålsta med omnejd och vi riktar oss i första hand till små och mellanstora företagare med lokaler upp till 1300kvm. Vi satsar på energieffektiva och miljövänliga hus, och prioriterar ett nära samarbete med våra hyresgäster. Är du intresserad av att hyra lediga fastigheter och lokaler i Bålsta? Kontakta oss så berättar vi mer!

Karta Draget

Se hur vi bygger smartare hus

Med vår unika byggteknik skapar vi energieffektiva och miljövänliga hus.
På länken nedan kan du se vår byggteknik och följa får byggprocess.

Draget – Det perfekta läget?

Bålsta och Draget har en unik placering bland mälardalens städer. Närheten till Stockholm, Uppsala, Enköping, Västerås och inte minst Arlanda ger området en unik position på kartan. Nedan kan du klicka dig vidare för att läsa mer om vår historia, om vårt läge och varför Draget heter just Draget.

Vi bygger för de små i Bålsta

Nu bygger vi även för de minsta invånarna i Bålsta. Omkring Mälaren har vi en unik fågelfauna och med utbyggnaden av regionen kanske vi ibland är tvugna att dela område med de allra minsta.
Därför monterar vi nu upp fågelholkar på våra hus för våra bevingade vänner.

Solenergi för dig och miljön

Vi tycker energi från solen är extra häftigt eftersom den har potential att täcka hela världens energiförbrukning, tusen gånger om. Vi börjar dock lite mindre än så men ändå stort för oss. Vårt mål är att alla våra hus ska vara självförsörjande när det gäller…